Tjäna en extra slant sälj din mobil till PantCenter

Gör både din plånbok och miljön glad Med oss Vi köper din mobil med prisgaranti

§1- Pantcenters trygghet:

A-Kunden äger enheten tills vi på Pantcenter.se har betalt er. Detta innebär att om vi skulle gå i konkurrs innan vi utför en affär(betalning) så kommer vi på Pantcenter.se att returnera era varor. Smidigt affär

B-Pantcenter.se har kunden i fokus och vi försöker göra vårt bästa för ett ge kunden den bästa tryggheten marknaden har. Därför har vi inskaffat flera olika tillstånder från myndigheter (ex Miljö, Polis, Skatt etc) för ert och vårt bästa.

C-Vi är noga med att köpa in rätt IT-produkter från rätt personer och säljer dem på rätt sätt. Detta innebär att vi är extra noga med att komma grundligt att enheten inte är stulen, därför behåller vi enheten i 30 dagar innan vi säljer den vidare.§2- Om Pant Center:  Prisgaranti
Pantcenter.se är dotterbolag till The Phone Center TPC A+ (orgnr: 801201-****).  Pantcenter.se köper in IT-enheter samt enheter av både privata och företags personer. Genom att man registrera sin enhet och skickat in informationen via sidan Pantcenter.se görs en beställning samt accepterar kunden de angivna villkoren. Gäller fr.o.m. med 2017-03-01   billig mobiltelefon§3- Öppettider:
Pantcenter.se är ett familjeföretag och är därför anpassad efter barnens skolgång och behov. Vi anpassar vårt jobb extremt mycket beroende på hur skolans situationen ser ut, d.v.s. när det är helg, ledigheter etc. så är företaget ledigt, men vi är dock inte omöjliga, ni kan alltid testa att skriva till oss och vi svara i mån av tid. Vi har öppet alla vardagar (Mån-fre) och våra öppettider är ca 8.00–15.00. Men vi är oftast ganska flexibel av oss på att svara t.ex. på mejl eller sms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *